Електронни везни

За търговски и производствени обекти на открито и закрито – сергии, базари, магазини, пощи, заведения и още много места, на които точността и прегледността са от решаващо значение! Вижте предложенията ни за електронни везни и преценете коя е най-подходяща за Вашия търговски обект.

Предлагаме продукти с българска гаранция за качество – от лидерите в областта на производството на фискални устройства – Еликом и Дейзи. С гордост Ви предоставяме само изделия с марката Произведено в България – тези уреди са не само изрядно точни и издръжливи, но и отговарят на Европейската директива на средствата за измерване. Теглоизмерващите уреди, които предлагаме, са прецизни, приятелски настроени към търговеца и клиента и са подходящи за всяка сфера, където се прилагат теглоизмерващи устройства.

ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ – АСОРТИМЕНТ

Платформени, етикиращи везни и още – в зависимост от нуждите на Вашия бизнес, предложенията ни имат различни екстри, които са практични улеснения за трудовото Ви ежедневие – ценообразуващ блок, връзка с компютър и с етикиращ принтер, вграден акумулатор, функция за водене на клиентска сметка, LCD дисплей, възможност за запаметяване на артикули и още много приложения. Изборът се определя от максималното тегло на измерваната стока, от мястото, с което разполагате, дали обектът Ви е навън и или на закрито, както и от много други фактори. Посъветвайте се с нас и ще Ви насочим към най-подходящия модел!

Тъй като сме не само дистрибутор, но и оторизиран сервиз на водещите производители в областта, се грижим и за ремонта на Вашите електронни везни. Не само ще ви набавим точните електронни везни, от които имате нужда, но предлагаме и пълни услуги по поддръжката и сервиза им – гаранционно и извънгаранционно.