Контакти

“МИГ СЕРВИЗ” ООД можете да откриете в гр.Бургас и гр. Несебър

гр. Бургас

Адрес

гр. Бургас, ул.”Генерал Гурко” 59, партер

Телефон

056/82-00-71
056/82-00-72
089/335-43-80

E-mail

migservice@abv.bg

гр. Несебър

Адрес

гр. Несебър ул. “Струма” 8

Телефон

0554/4-62-72

E-mail

migservice@abv.bg

Пишете ни

5 + 1 =

logo-3
logo-3